میر عبدالواحد سادات
ای د وطن د آرمانونو یاره ای د ولس د فریادونو یاره
ګرانقدر و یارمشفق ما نصیر جان سهام به ادامۀ الطاف همیشګی اش لطف فرموده و به وکالت و نیابت از یار قدیم و کریم ما، فرهنګی فرهیخته ومتصدی سایت وزین کیږدی، اثر و کتاب اخیر شان (د شعر درناوی) برای من اهدا نمود که از مطالعۀ آن مستفید و مستفیض ګردیدم. بدینوسیله از الطاف هردو فرهنګی فرهیخته و ګرامی
اکبر کرګر نام آشنا در ګسترۀ ادبیات افغانستان است که بحیث یک فرهنګی نستوه بیشتر از چند دهه است که با حربه قلم در خدمت فرهنګ کشور قرار دارد و کتاب مورد بحث، پنجمین اثر تحقیقی شان میباشد، البته با داستانهای کوتاه، ترجمه و مقالات متعدد شان آشنا میباشیم.
بیدون تعارف باید بګویم که من هم بنابر رشتۀ تحصیلی و عمدتاً به دلیل عدم بضاعت لازم در زمینه ، صلاحیت و توان نقد این اثر ذیقیمت را ندارم. امید وارم در تداوم بحث، پیرامون این اثر که توسط سهام عزیز آغاز یافته مطالب بیشتر را بیاموزیم.
کتاب مورد بحث ما (د شعر درناوی) در (۲۱۷) صفحه با قطع و صحافت خوب و حد اقل اغلاط طباعتی توسط (اسد دانش مطبعه) به تیراژ هزار جلد در کابل به چاپ رسیده است که در بیست و سه عنوان مسائل مختلف مربوط به آثار وکار کردهای شعری و ادبی پنج شاعر مطرح کشور ما هریک اکادمیسین سلیمان لایق، صدیق کاوون، باری جهانی، علی ګل پیوند و اسحق ننګیال را معرفی، بررسی و تد قیق نموده است، امید وارم دانشمند ګرامی کرګر در سایت وزین کیږدی چګونګی در یافت این کتاب را برای علاقمندان معرفی و رهنمایی نمایند.
در حال که صحت همیشګی و موفقیت مستدام پژوهشګر و محقق پرکار ما جناب کرګر را در خلق آثار بیشتر استد عا دارم قلم شانرا توانمندتر میخواهم.